5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Facturile emise de Nova Apaserv pot fi plătite prin PayPont

novaapaserv sediu920

Începând cu această lună, locuitorii judeţului Botoşani au la dispoziţie o metodă sigură şi rapidă de plată a facturilor emise de Compania Nova ApaServ. Facilitatea se datorează unui acord de colaborare încheiat între Nova ApaServ, operatorul sistemelor de apă şi canalizare din judeţul Botoşani şi PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail. Ca urmare a acestui parteneriat, locuitorii au la dispoziţie 180 de puncte de plată pentru achitarea facturii de apă, puncte situate în magazine de proximitate de pe tot cuprinsul judeţului.

Plata facturii de apă prin sistemul PayPoint este simplă, sigură şi comodă: clientul Companiei Nova ApaServ trebuie doar să vină cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint, semnalizat prin sigla galbenă; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, clientul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigură, fiind autorizată de furnizorii parteneri.

În municipiul Botoşani, PayPoint pune la dispoziţie consumatorilor 44 de terminale instalate în minimarket-uri, supermarketuri şi magazine de proximitate cu program prelungit de lucru. În satele şi comunele din judeţul Botoşani, PayPoint este de asemenea prezent, făcând astfel mult mai simplă plata facturilor pentru localnici. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine partenere pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania.

În secţiunea “Localizare comercianţi”, clienţii doar introduc oraşul şi strada, iar harta afişează cele mai apropiate puncte de plată PayPoint. Astfel, botoşănenii pot şti în orice moment care este cel mai apropiat punct de plată în care pot achita facturile simplu, sigur, în doar câteva minute.

Despre colaborarea cu PayPoint, Gabriel Cîrlan directorul general al Companiei Nova ApaServ, a declarat: “Am semnat parteneriatul cu PayPoint România deoarece am identificat aici o posibilitate foarte bună de a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri, mai ales a celor cu un program încărcat, care apreciază foarte mult economia de timp realizată prin această modalitate de plată”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

142 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA