16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Astra va fi depunctată şi riscă retrogradarea

fcbotosani-astra 1-0 (11)

Astra Giurgiu va fi depunctată cu 6 puncte, dacă nu plăteşte 150.000 de euro până luni pe transferul lui Tembo de acum 2 ani, a anunţat Radu Naum, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport 1. Moderatorul susţine că deţine documente care atestă că echipa din Giurgiu ar putea fi chiar retrogradată dacă nu achită această sumă până la începutul noului sezon.

Constantin Budescu este unul dintre jucătorii doriţi de Gigi Becali la Steaua. Atacantul lui Astra spune că nu a primic încă o ofertă concretă din partea campioanei, dar că, dacă roş-albaştrii îl vor, trebuie să-l sune direct, deoarece nu are impresar. Suma de transfer ar putea fi o gură de aer pentru Astra, echipă de unde Steaua mai vrea trei jucători: De Amorim, Alibec şi Silviu Lung Jr.

„Am auzit că domnul Becali nu vrea să plătească bani mulţi pentru transferuri. Dacă cei de la Astra cer 3 milioane pe mine, nu o să ajung niciodată la Steaua. Anul trecut ştiu că s-a discutat de 1 milion, 1 milion şi ceva, dar acum altele sunt condiţiile. M-aş bucura ca din banii luaţi pe mine să fie plătiţi colegii mei de la Astra. Eu sunt acum la două salarii neluate şi merg pe 3”, a spus Budescu la Digi Sport.

Citeşte mai mult pe ŞtirideSport.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA