16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Astra – FC Botoșani 1-0. Joc slab și arbitraj pro gazde

FC Botoșani a pierdut la Giurgiu, singurul gol al meciului fiind marcat din penalty de Gabi Tamaș. Fără atacantul Marko Dugandzic, FC Botoșani nu a mai avut forța ofensivă  din ultimele meciuri dar în același timp Marius Croitoru poate acuza maniera de arbitraj care a ajutat echipa gazdă.

Elevii lui Marius Croitoru au început în atac și după cinci minute puteau profita de o gafă în defensiva giurgiuvenilor. Arbitrul Ionuț Coza a dictat lovitură indirectă dar Jonathan Rodriguez nu reușește să marcheze de la șase metri de poartă.

În minutul 11, Keita scapă din marcajul lui Tamaș și marchează dar arbitrul Ionuț Coza anulează golul pentru  un fault în atac pe care doar el l-a văzut. Prima acțiune ofensivă a gazdelor a fost în minutul 24 când Alibec a șutat la câțiva metri de poarta lui Hankic. FC Botoșani este echipa mai bună, care încearcă să se apropie de poarta gazdelor dar lipsește omul de gol. La pauză, scorul a fost 0-0 dar botoșănenii sperau la o victorie.

Repriza secundă începe cu Astra în atac și după numai 30 de secunde Răduț trimite mingea în bară. În minutul 50, același Răduț reia cu capul, Hankic reușește să atingă mingea și să o respingă în bară. În minutul 63, Patache îl faultează în careu pe Alibec iar arbitrul Ionuț Coza arată punctul cu var. Două minute mai târziu, Gabi Tamaș marchează din penalty iar Astra conducea cu 1-0.

În minutul 73, arbitrul Ionuț Coza refuză să acorde penalty pentru FC Botoșani după un henț în careu comis de Tamaș. FC Botoșani a forțat egalarea dar lipsa lui Dugandzic s-a văzut, Florescu, Ashkovski și Ofosu fiind cu mult sub așteptări. Ofosu a avut șansa egalării în prelungiri  dar a șutat slab dintr-o situație foarte bună iar Astra a câștigat cu 1-0.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA