-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Astăzi, ora 21.00: FC Botoşani – Steaua

fcbotosani-steaua010

FC Botoşani va întâlni în această seară, începând cu ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Steaua Bucureşti. Partida va fi arbitrată de bucureşteanul Alexandru tudor, ajutat de Sebastian Gheorghe din Suceava şi Florin Păunescu din Rm. Vâlcea. Observatori vor fi Ionel Popa din Paşcani şi Bogdan Buhuş din Bîrlad.

Steaua vine la Botoşani după o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Partizan Belgrad, în turul trei al Ligii Campionilor. Cu siguranţă, antrenorul roş-albaştrilor nu va folosi cel mai bun 11 în partida de la Botoşani ci îşi va menaja o parte din jucători pentru returul de la Belgrad, programat săptămâna viitoare. Ţinând cont că Steaua nu va folosi echipa de bază iar jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi vor fi cu gândul mai mult la returul cu Partizan decât la meciul de astăzi, FC Botoşani are o şansă mare de a obţine prima victorie în faţa campioanei României. Pentru a reuşi acest lucru, elevii lui Leo Grozavu trebuie să uite de returul cu Legia Varşovia şi de partida de la Timişoara şi să facă un joc mult mai bun.

Din fericire, o parte dintre jucătorii care au fost accidentaţi, ar putea reveni în partida de astăzi. Este vorba de Michael Ngadeu, Martinus Quenten, Paul Batin şi Dan Roman. În schimb, nu vor putea evolua fundaşii Florin Plămadă şi Andrei Cordoş, ambii accidentaţi. De asemenea, atacantul Attila Hadnagy are şanse mici de a fi inclus în lot, tot din cauza unor probleme medicale.

Echipele probabile:

FC Botoşani: Pleşca – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte – Vaşvari, Cucu – Quenten, R. Costin, Batin – Roman.

Steaua: Niţă – Râpă, Carp, Toşca, Guilherme – Breeveld, Neagu – Grădinaru, Hamroun, Enceanu – Tudorie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA