22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Astăzi, ora 20.45: CFR Cluj – FC Botoşani

fc botosani - cfr cluj (11)

FC Botoşani va juca în această seară, în deplasare, împotriva liderului Ligii I. În tur, scorul a fost 1-1, elevii lui Costel Enache reuşind să fie în multe momente să controleze jocul şi să le pună probleme clujenilor. În această seară, ardelenii sunt favoriţi dar FC Botoşani a demonstrat în acest sezon că se poate lupta de la egal la egal cu orice adversar.

Înaintea partidei din această seară, CFR Cluj este pe primul loc în clasament cu 32 de puncte iar FC Botoşani este pe cinci cu 23 de puncte. Cu o victorie, CFR Cluj se distanţează la şase puncte de FC SB şi CSU Craiova şi are şanse să rămână pe primul loc până la finalul returului. De partea cealaltă, FC Botoşani rămâne pe locul cinci în cazul unei înfrângeri iar dacă obţine un rezultat pozitiv poate urca pe locul patru.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, speră ca elevii lui Costel Enache să repete evoluţia bună din turul campionatului şi să rămână pe loc de play-off până la finalul returului.

cornel sfaiter“Vrem un retur la fel de bun ca turul. Începe un nou campionat şi eu sper să fim la fel de determinaţi, să avem acelaşi entuziasm. Suntem un pic dereglaţi din cauza accidentărilor. O să aibă şansa să joace şi ceilalţi din lot. Am încredere că va reuşi Costel Enache să găsească un 11 care să obţină un rezultat pozitiv la Cluj. Ne aşteaptă trei jocuri complicate. CFR are prima şansă în meciul din campionat dar noi trebuie să mergem să jucăm. Apoi trebuie să luăm cele trei puncte cu Dinamo după care vine meciul din Cupa României unde şansele sunt egale. E altă competiţie”, a spus Cornel Şfaiţer.

Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoşani, se confruntă cu probleme de lot. Miron este suspendat iar Dumitraş, Chitoşcă, Esteban, L. Fulop, Târnovan şi Elek sunt accidentaţi. Echipa probabilă: Cobrea – Unguruşan, Plămadă, Burcă, Muşat – Bordeianu, Tincu – Roman, Moruţan, Buş – Popa.

Partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei), ajutat de Vasile Marinescu din Bucureşti şi Ovidiu Artene din Vaslui. În acest sezon, Kovacs a mai arbitrat pe FC Botoşani în meciul pierdut cu 1-0 la Craiova şi în meciul câştigat pe terenul formaţiei Dinamo.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA