14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Astăzi ora 20.30: Viitorul – FC Botoşani. REZULTATELE ETAPEI a XV-a

fcbotosani-viitorul15

FC Botoşani va întâlni în această seară, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Viitorul Constanţa, una din candidatele la titlu în actuala ediţie de campionat a Ligii I.

Înaintea ultimului joc din etapa a XV-a, Viitorul este pe locul patru în clasament, la patru puncte de liderul Astra Giurgiu. Echipa lui Gică Hagi are 26 de puncte, 7 victorii, 5 rezultate de egalitate şi 2 înfrângeri, a marcat 23 de goluri şi a primit 12. Viitorul este pe locul doi în ceea ce priveşte golurile marcate şi pe trei în ceea ce priveşte cele mai puţine goluri primite. Pe teren prorpiu, Viitorul a jucat şapte meciuri din care a câştigat cinci şi a terminat două jocuri la egalitate. A marcat 15 goluri şi a primit doar 4.

FC Botoşani este pe locul 12 în momentul de faţă cu 12 puncte, 2 victorii, 6 egaluri şi 6 înfrângeri, 11 goluri marcate şi 17 primite. În deplasare, FC Botoşani a obţinut doar trei puncte din şapte meciuri. Are trei rezultate de egalitate şi patru înfrângeri, a marcat 3 goluri şi a primit 8.

Partida dintre Viitorul şi FC Botoşani va fi arbitrată de Cristian Balaj (Baia Mare), ajutat de Daniel Mitruţi (Craiova) şi Bogdan Velicu (Bucureşti).

Rezultatele etapei a XV-a

  • CSMS Iaşi – Concordia 0-1
  • ACS Poli Timişoara – CFR Cluj 1-2
  • Voluntari – Petrolul 1-0
  • ASA Tg. Mureş – Astra 3-1
  • CSU Craiova – Dinamo 3-0
  • Steaua – Pandurii 1-1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA