2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Astăzi ora 20.30: FC Botoşani – Steaua LIVE TEXT

fcbotosani-steaua027

FC Botoşani va întâlni în această seară, pe teren propriu, campioana României din ultimele două sezoane ale ligii I la fotbal. Acesta este cel mai aşteptat meci al anului de către suporteri şi cu toate că la ora meciului, termometrele vor arăta -3 grade, stradionul Municipal va fi plin.

FC Botoşani vine după o victorie la Tg. Jiu care i-a asigurat o iarnă liniştită având în vedere că trupa lui Leo Grozavu a acumulat 24 de puncte. De partea cealaltă, Steaua stă bine în campionat şi se pare că va câştiga un nou titlu dar în schimb, în cupele europene nu a mai reuşit prestaţiile din anii trecuţi. Joi seară, Steaua a pierdut în deplasarea de la Aalborg iar şansele de calificare în primăvara europenă sunt minime.

Meciul din această seară se anunţă unul foarte interesant. Steaua va veni să practice un joc ofensiv şi să tranşeze repede disputa iar Leo Grozavu şi elevii săi vor să arate că FC Botoşani este una dintre echipele bune ale campionatului şi că victoriile obţinute în faţa formaţiilor Astra, Dinamo şi Pandurii nu au fost întâmplătoare.

Pentru acest joc, Leo Grozavu nu poate conta pe unul dintre jucătorii de bază. Cristian Danci este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Mai citeşte: Veste senzationala pentru suporterii FC Botosani. Pretul biletelor la meciul cu Steaua se reduce cu 50%

Mai citeşte: Un copil de 12 ani i-a lăsat fără replică pe stelişti. VEZI ce gest a făcut GALERIE FOTO

Mai citeşte: Lotul echipei Steaua a ajuns la 19.20 în municipiul Botoşani GALERIE FOTO

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA