16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Astăzi, ora 20.30: FC Botoşani – Astra Giurgiu

fcbotosani-astra 1-0 (11)

FC Botoşani va întâlni în această seară, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, liderul Ligii I. Preţul unui bilet la această partidă este 15 lei.

Fiind prima partidă oficială din 2016, conducătorii clubului FC Botoşani au pregătit mai multe acţiuni de marketing. Începând cu ora 19.00, câţiva jucători din lotul FC Botoşani, printre care Martinus Quenten şi Gabi Vaşvari, vor avea o întâlnire cu suporterii, la intrarea în stadion. În jurul orei 20.00 va fi lansat noul imn al FC Botoşani, compus şi cântat de trupa Gelu Graur Band iar pauza meciului va avea loc extragerea la tombolă, premiul fiind un autoturism Dacia Logan.

Înaintea acestei partidei, FC Botoşani este pe locul 9 în clasamentul Ligii I cu 26 de puncte, 6 victorii, 8 rezultate de egalitate şi 10 înfrângeri, 30 de goluri marcate şi 33 primite.

Astra Giurgiu este liderul Ligii I cu 47 de puncte, 13 victorii, 8 rezultate de egalitate, 3 înfrângeri, 40 de goluri marcate şi 28 primite.

Meciul de astăzi are o miză mare pentru ambele formaţii. FC Botoşani are nevoie de puncte pentru a se îndepărta de zona retrogradării şi a avea linişte în play-out iar Astra este obligată să câştige cele trei puncte deoarece Dinamo, Steaua şi Pandurii s-au apropiat şi îi ameninţă poziţia de lider.

Partida dintre FC Botoşani şi Astra va fi arbitrată de Adrian Cojocaru din Galaţi, ajutat de Ovidiu Artene din Vaslui şi Ciprian Danşa din Oradea.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA