26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Astăzi ora 20.30: FC Botoşani – ASA Tg. Mureş LIVE TEXT

fcbotosani - rapid (23)

FC Botoşani va întâlni în această seară, pe teren propriu, una din cele mai în formă echipe din Liga I. ASA Tg. Mureş a avut un start de retur foarte bun, obţinând patru victorii şi un rezultat de egalitate în cele cinci meciuri jucate până acum. Ţinânând cont de forma slabă a echipei Steaua, oficialii echipei ASA Tg. Mureş au început să viseze chiar la câştigarea titlului.

Înaintea acestei etape, FC Botoşani este pe locul şapte în clasament, cu 30 de puncte, 8 victorii, 6 remize şi 8 înfrângeri, 24 de goluri marcate şi 28 primite. De partea cealaltă, ASA Tg. Mureş este pe locul doi în clasament, cu 43 de puncte, 12 victorii, 7 remize şi 3 înfrângeri, 30 de goluri marcate şi 12 primite.  ASA Tg. Mureş are cea mai bună apărare din Liga I. Mureşenii au doar trei înfrângeri şi 12 goluri încasate, fiind pe primul loc la acest capitol.

În deplasare, din 11 meciuri jucate, ASA a obţinut 14 puncte. Au fost trei victorii, cinci rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, 14 goluri marcate şi 10 primite.

Pentru meciul de astăzi, ambele formaţii au absenţe importante. La FC Botoşani vor lipsi Batin (suspendat), Patache, Rashid şi Fulop (accidentaţi). În plus, Croitoru şi Vaşvari acuză probleme medicale după „măcelul” de la Cluj şi nu sunt sută la sută apţi de joc. De partea cealaltă, ASA Tg. Mureş nu îi va avea pe Ousmane N’Doye şi pe Gorobsov, ambii suspendaţi. În schimb, revine Gabi Mureşan, cel mai dur jucător din Liga I.

În tur, ASA s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei FC Botoşani, ambele goluri ale mureşenilor fiind marcate de N’Doye.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA