13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Astăzi ora 20.30: Astra Giurgiu – FC Botoşani LIVE TEXT

fcbotosani-astra 1-0 (9)

FC Botoşani are o misiune foarte dificilă în această etapă, urmând să întâlnească în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, una din cele mai valoroase echipe din Liga I. Misiunea este şi mai dificilă deoarece Leo Grozavu are câteva absenţe importante pentru jocul de astăzi.

Deşi are un lot valoros, Astra nu a început foarte bine returul. A remizat, scor 2-2, pe teren propriu cu Concordia Chiajna după care a făcut 1-1 cu FC Braşov, în condiţiile în care ardelenii au avut jucat cu doi oameni în minus după ce Bencum (min. 64) şi Juric (min. 78) au fost eliminaţi. Astra a egalat abi în minutul 80 prin Tembo. Ca urmare a debutului slab de retur, Ioan Niculae, patronul Astrei, a decis înlocuirea antrenorului Oleg Protasov cu Dorinel Munteanu.

Nici în tabăra botoşăneană lucrurile nu stau foarte bine. Echipa lui Leo Grozavu a remizat la Mediaş, în prima etapă a returului, după care a pierdut pe teren propriu, scor 0-1, în faţa Petrolului. Chiar dacă rezultatele nu au fost extraordinare, jocul echipei a fost unul destul de bun. Pentru partida cu Astra, Leo Grozavu nu poate conta pe mijlocaşul Gabi Vaşvari (suspendat) şi pe Marius Croitoru, Rashid şi Şvichi (accidentaţi).

În această situaţie, Leo Grozavu ar putea începe partida cu: Curileac – Patache, Ngadeu, Tincu, Acsinte – Roşu, Danci, Fulop – Quenten, Batin – Hadnagy

Înainte aceste partide, Astra este pe locul cinci cu 32 de puncte iar FC Botoşani este pe şapte cu 28 de puncte. Indiferent de rezultatul meciului de astăzi, FC Botoşani va rămâne pe locul şapte în clasament.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA