2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

Astăzi ora 18.30: FC Botoşani – FC Braşov LIVE TEXT

fcbt-fcbrasov6

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, pe teren propriu, formaţia FC Braşov, într-un meci care se anunţă mai mult decât tensionat. În ultima săptămână, oficialii braşoveni nu au făcut altceva decât să agite spiritele iar asta i-a deranjat pe jucătorii, antrenorii, conducătorii şi suporterii echipei FC Botoşani.


Antrenorul principal al FC Botoşani s-a arătat foarte deranjat de declaraţiile oficialilor braşoveni şi de faptul că aceştia au solicitat efectuarea controlului antidoping la finalul partidei de mâine. Leo Grozavu susţine că după tot acest scandal creat de Zotta, roş-alb-albaştrii vor fi mult mai motivaţi iar  stadionul Municipal va fi un vulcan.

„Este un joc de fotbal. Se anunţă un meci dificil. De la venirea domnului Szabo, FC Braşov a obţinut rezultate pozitive. Au un grup de jucători valoroşi. Ceea ce face domnul Zotta, nu cometez. Eu am altă treabă. Pe teren va fi un vulcan. Vom fi foarte răi pentru eu nu pot să accept ca jucătorii mei să fie jigniţi. Ei muncesc, fac sacrificii iar când cineva îi acuză că rezultatele sunt obţinute pe căi necinstite, mă deranjează. Dacă aveam ceva de ascuns, nu solicitam control antidoping la ultimele două meciuri. Agenţia Naţională Antidrog a solicitat programul nostru de antrenament şi pot să vină oricând. Nu suntem o echipă care să investim în substanţe interzise”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA