-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Astăzi ora 18.30: CSMS Iaşi – FC Botoşani LIVE TEXT

Fc Botosani - Universitatea Cluj (27)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază pe CSMS Iaşi, formaţie aflată pe ultimul loc al clasamentului Ligii I la fotbal şi care din această săptămână are un nou antrenor principal, al treilea în acest sezon.

CSMS Iaşi a început cu Marius Lăcătuş pe bancă, a urmat Ionuţ Chirilă iar din această săptămână echipa va fi condusă de italianul Nicolo Napoli.

Cu doar patru puncte acumulate în acest sezon, CSMS Iaşi este principala candidată la retrogradarea în eşalonul secund. De forma slabă a ieşenilor vor să profite Vaşvari&Co. Jucătorii botoşăneni spun că singurul obiectiv în meciul de la Iaşi este victoria şi că nu se mulţumesc cu un punct în Copou. De aceeaşi manieră tratează meciul şi Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani. Fost director tehnic la Iaşi, Leo Grozavu nu a plecat în relaţii foarte bune de la gruparea condusă acum de Florin Prunea. Pentru Grozavu este un bun prilej să-şi ia revanşa şi să le demonstreze ieşenilor că este un bun antrenor.

FC Botoşani a plecat de ieri la Iaşi, singurul absent din lot fiind mijlocaşul Cristian Danci care este suspendat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA