26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Astăzi ora 18.00: FC Botoşani – Oţelul Galaţi LIVE TEXT

fcbt-rapid  (3)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, pe teren propriu, o fost campioană a României dar care în acest sezon se confruntă cu foarte mari probleme. Clubul Oţelul Galaţi se află în insolvenţă iar situaţia financiară se reflectă în rezultatele echipei.

După 20 de etape, Oţelul Galaţi are doar 13 puncte şi ocupă locul 17 în clasament. Oţelul a început returul pe teren propriu contra formaţiei Dinamo dar a pierdut cu scorul de 1-0. A urmat deplasarea de la Chiajna unde gălăţenii au pierdut cu 3-0. În etapa trecută, echipa lui Florin Marin a scos un punct pe teren propriu în partida cu FC Braşov.

Nici FC Botoşani nu a avut un start mai bun de campionat dar spre deosebire de Oţelul, jocul echipei lui Leo Grozavu a fost unul destul de bun. FC Botoşani a început returul cu un egal la Mediaş după care a urmat înfrângerea dramatică în faţa Petrolului, cu un penalty ratat de Vaşvari în minutul 94. În etapa trecută, FC Botoşani a pierdut cu 2-0 la Giurgiu.

Partida dintre FC Botoşani şi Oţelul va fi arbitrată de bucureşteanul Iulian Dima, ajutat de Ciprian Danşa (Oradea) şi Gabriel Barjac (Zalău). Observatori vor fi Cristian Vasc (Tg. Lăpuş) şi Ionel Popa (Paşcani).

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA