Astăzi ora 18.00: FC Botoşani – FC Voluntari

0
591

fc botosani - acs poli timisoara (16)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, pe teren propriu, formaţia FC Voluntari, o echipă nou promovată şi care a adunat puţine puncte în 17 meciuri din Liga I. Partida va fi arbitrată de bucureşteanul Marcel Bârsan, ajutat de Mircea Orbuleţ şi Alexandru Vodă.

Meciul se anunţă unul cu o miză foarte mare. FC Botoşani este pe loc de baraj iar FC Voluntari pe loc de retrogradare. Cele două echipe sunt despărţite de numai trei puncte în clasament şi au o misiune foarte dificilă în acest sezon. În 17 etape, FC Botoşani are două victorii, şapte rezultate de egalitate şi opt înfrângeri, a marcat 16 goluri şi a primit 26. Pe teren propriu, are 10 puncte obţinute în opt partide, a marcat 9 goluri şi a primit 10.

FC Voluntari ocupă locul 13 după 17 etape şi are o victorie, şapte rezultate de egalitate şi 9 înfrângeri, a marcat 13 goluri şi a primit 27. În deplasare a obţinut un singur punct în optpartide, a marcat 5 goluri şi a primit 18.

La prima vedere, FC Botoşani pare favorită dar oaspeţii de astăzi, antrenaţi de Gheorghe Mulţescu, au un lot de jucători cu mare experienţă şi care pot face diferenţa. Printre aceştia se numără Vasile Maftei, Paul Pârvulescu, Laurenţiu Rus, Dinu Todoran, Laurenţiu Iorga, Kone, Elton, Daniel Pancu şi Mihai Costea.