-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Astăzi ora 18.00: FC Botoşani – CFR Cluj LIVE TEXT

FC Botosani-CFR Cluj (72)

FC Botoşani va întâlni astăzi după amiază, pe stadionul Municipal, formaţia CFR Cluj, o fostă campioană a României care în această perioadă se confruntă cu mari probleme financiare iar patronul ardelenilor încearcă să vândă clubul.

La prima vedere, CFR Cluj este echipa favorită. După 13 etape, ardelenii sunt pe locul doi în liga I şi au un lot mai valoros şi mai experimentat. În schimb, tensiunile din ultima perioadă de la CFR Cluj, conflictul dintre antrenor şi conducere, neplata contractelor de luni bune şi faptul că jucătorii nu s-au antrenat în ultimele zile, fac ca FC Botoşani să aibă şanse reale de a obţine toate cele trei puncte.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, are o absenţă importantă din primul 11. El nu poate conta pe fundaşul Michael Ngadeu, suspendat pentru acest joc. În acelaşi timp, tehnicianul botoşănean nu este adeptul unui joc defensiv şi în mod cert va juca totul pe cartea atacului. El este conştient că poate profita de problemele de la CFR Cluj că poate obţine încă trei puncte care i-ar asigura o iarnă liniştită.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA