0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Astăzi ora 18.00: CSMS Iaşi – FC Botoşani LIVE

fc botosani - acs poli timisoara (2)

CSMS Iaşi şi FC Botoşani se vor întâlni în această după amiază, în derby-ul Moldovei la fotbal. Dacă în sezonul trecut FC Botoşani era echipa favorită, de această dată, elevii lui Nicolo Napoli pornesc cu prima şansă.

Înaintea acestei partide, CSMS Iaşi este pe locul opt cu 23 de puncte, 6 victorii, 5 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri, 14 goluri marcate şi 20 primite. FC Botoşani este pe locul 11 cu 14 puncte, 2 victorii, 8 rezultate de egalitate şi 8 înfrângeri, 18 goluri marcate şi 28 primite.

Partida dintre CSMS Iaşi şi FC Botoşani va fi arbitrată de George Rădulescu din Bucureşti, ajutat de Vladimir Urzică din Piatra Neamţ şi Aurel Oniţa din Constanţa. Observatori vor fi Costin Toma din Piatra Neamţ şi Viorel Anghelinei din Galaţi.

Centralul George Rădulescu a arbitrat în acest sezon doar patru meciuri de campionat şi unul în Cupa Ligii. Nici în sezonul trecut nu a fost delegat la prea multe partide. A arbitrat 11 meciuri în Liga I, 5 meciuri în Liga a II-a şi un meci în Cupa Ligii.

În sezonul 2014-2015, George Rădulescu a arbitrat trei meciuri ale echipei FC Botoşani. Este votba de ASA Tg. Mureş – FC Botoşani 2-1, Univ. Cluj – FC Botoşani 0-0 şi CFR Cluj – FC Botoşani 4-0.

În partida cu Univ. Cluj, George Rădulescu a dezavantajat de o manieră incredibilă pe FC Botoşani. În minutul 2, Patache a fost scos pe targă de pe teren după ce a fost lovit cu cotul în faţă de Mengolo dar Rădulescu nu a acordat nici măcar cartonaş galben. În minutul 52, acelaşi George Rădulescu dictează penalty pentru Univ. Cluj pentru un fault care a fost în afara careului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA