23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Astăzi, ora 17.00: FC Voluntari – FC Botoșani

FC Voluntari și FC Botoșani se întâlnesc în această după amiază pe terenul ilfovenilor într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului. Cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe care în acest play-out au avut rezultate modeste.
Cu Adrian Mutu pe bancă, FC Voluntari a ajuns pe loc de baraj iar o înfrângere în meciul de astăzi ar complica lucrurile pentru ilfoveni. Nici FC Botoșani nu trece printr-o perioadă prea bună. După ce a ratat rând pe rând play-off-ul, finala Cupei României, locul I în play-out, acum este în pericol de a pierde și ultimul obiectiv – locul 2 în play-out. În plus, antrenorul Costel Enache a anunțat că vrea să plece iar situația unor jucători este incertă.

Cu toate acestea, botoșănenii speră să obțină o victorie în meciul de astăzi și să-și păsreze măcar locul 2 în play-out.

„Cu siguranță va fi un meci de luptă pentru că Voluntariul este disperat să facă puncte, sunt pe un loc de baraj și pentru ei orice punct contează. Va fi un meci de luptă, ne luptăm și noi cât putem, este oboseală, sunt multe meciuri în ultimele săptămâni. Am avut niște probleme la un picior și am făcut o recuperare de o săptămână dar acum am intrat normal la antrenamente și aștept să prin minute. S-a apropiat și Sepsi de noi, mă bucur pentru ei dar sper să rămână pe locul nouă. O să se decidă meciul direct, ei azi joacă cu Juventus, se poate apropia la trei puncte și în meciul direct dacă facem un meci bun putem stabiliza locul opt”, a declarat Lorand Fulop, atacant FC Botoșani.

„Cu siguranță este un meci important pentru noi, venim după o perioadă dificilă și aglomerată cum s-a și văzut în ultimul meci. E important să facem un joc bun și mai important este să luăm cele trei puncte. Noi ne gândim la victorie, o să facem un meci în care să atacăm, va fi greu deoarece este o echipă agresivă, au nevoie de puncte și va fi un meci dificil. Au jucători foarte experimentați, Sânmârtean, Marinescu, Cernat și nu mă așteptam să fie într-o așa situație. La început de campionat aveau un obiectiv destul de îndrăzneț și se pare că s-au pierdut pe drum. I se poate întâmpla oricărei echipe, important este să luăm noi cele trei puncte. Cum a spus și Lori (n.r. Lorand Fulop) vom avea meci direct cu Sepsi, acolo va fi un derby de locul opt din play-out, este o echipa care s-a îmbunătățit foarte mult dar sperăm să câștigăm. Eu sunt un tip pozitiv și încerc să mă gândesc numai la bine, nu la retrogradare. Mai sunt patru meciuri și încercăm să jucăm la victorie”, a declarat Răzvan Oaidă, mijlocaș  FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA