22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Astăzi ora 17.00: FC Botoşani – Concordia Chiajna LIVE TEXT

fcbt-chiajna5

FC Botoşani va întâlni în această după amiază formaţia Concordia Chiajna, într-o partidă programată să se dispute începând cu ora 17.00, pe stadionul Municipal. După seria de şapte mecuri fără victorie, FC Botoşani este condamnată să câştige meciul de astăzi.

Înaintea acestei etape, FC Botoşani era pe locul opt în clasament cu 31 de puncte, 8 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 9 înfrângeri, 25 de goluri marcate şi 30 primite. De partea cealaltă, Concordia Chiajna ocupă locul 12 cu 27 de puncte, 5 victorii, 12 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri, 26 de goluri marcate şi 29 primite. Până acum, Concordia Chiajna a avut rezultate mai bune în deplasare decât pe teren propriu. În partidele din deplasare, a obţinut 15 puncte în 12 partide, a marcat 16 goluri şi a primit 18.

După remiza cu FC Braşov, oficialii de la Chiajna au decis înlocuirea antrenorului Marius Şumudică. A fost adus Marius Baciu, fostul fundaş al echipei Steaua, un antrenor cu puţină experienţă şi care nu a avut rezultate până în momentul de faţă.

Lucrurile nu stau foarte bine nici la Botoşani. Fără victorie din turul campionatului, cu doar patru puncte în ultimele şapte partide şi cu un joc care neconvingător în ultimele meciuri, FC Botoşani riscă să intre în hora retrogradării. În momentul de faţă, FC Botoşani este la şapte puncte de locul 13, primul loc retrogradabil, ocupat de Gaz Metan Mediaş. Problema este că nu se ştie ce se va întâmpla cu pentalizarea clubului CFR Cluj. Dacă ardelenii îşi primesc puncte înapoi, Chiajna ajunge pe primul loc retrogradabil iar FC Botoşani se apropie la doar patru puncte de zona fierbinte a clasamentului.

Partida dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan din Arad, ajutat de Valentin Avram din Bucureşti şi Ionuţ Bobe din Videle.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA