14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Astăzi ora 17.00: FC Botoşani – CFR Cluj

fc botosani - cfr cluj (18)

În această după amiază se trage cortina peste Liga I la fotbal. Liga Profesionistă de fotbal a decis ca ultimele patru meciuri din acest sezon să se dispute de la aceeaşi oră, pe motiv că sunt patru echipe care au şanse de a termina pe locul 7 şi de a participa în Europa League.

Astfel, de la ora 17.00 se vor juca partidele FC Botoşani – CFR Cluj, CSU Craiova – Petrolul, ACS Poli Timişora – CSMS Iaşi şi Concordia Chiajna – FC Voluntari. Înaintea acestei etape, CFR Cluj, CSMS Iaşi şi CSU Craiova au câte 36 de puncte, FC Botoşani are 35 iar Chiajna are 34. Cu 28 de puncte, FC Voluntari este pe loc de baraj iar ACS Poli Timişoara şi Petrolul sunt deja retrogradate în eşalonul secund.

Cea mai interesantă partidă se anunţă FC Botoşani – CFR Cluj. În returul campionatului, FC Botoşani s-a impus pe Municipal în faţa clujenilor. În schimb, în play-out, CFR Cluj a câştigat cu 6-0 în Gruia. Acum botoşănenii vor să-şi ia revanşa şi speră să termine sezonul cu o victorie. Elevii lui Leo Grozavu nu se gândesc la Europa League deoarece e greu de crezut că Petrolul va câştiga la Craiova iar Timişoara va încurca pe CSMS Iaşi. În schimb, botoşănenii se gândesc la banii din drepturile TV care sunt plătiţi în funcţie de locul în clasament. Pentru a avea o vacanţă liniştită şi cu bani în conturi, botoşănenii trebuie să învingă pe CFR Cluj pentru a termina sezonul cel puţin pe locul nouă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA