-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Astăzi ora 17.00: ASA Tg. Mureş – FC Botoşani LIVE TEXT

Fc Botosani - Universitatea Cluj (2)

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, în deplasare, formaţia ASA Tg. Mureş. Deşi este nou promovată, formaţia ardeleană are un lot mult mai valoros decât multe echipe cu vechime pe prima scenă a fotbalului românesc.

Edi Stancioiu, Marius Constantin, Laszlo Sepsi, N’Doye, Ianis Zicu, Ioan Hora sau Dorin Goga sunt doar o parte din vedetele echipei antrenate de Adrian Falub. După revenirea în Liga I, conducătorii formaţiei ardelene au preferat să transfere jucători cu mare experienţă şi care au evoluat în cupele europene cu CFR Cluj, FC Vaslui, Poli Timişoara sau Oţelul Galaţi. Politica lor a dat roade, ASA Tg. Mureş a obţinut opt puncte în primele cinci etape ale sezonului. A învins pe Ceahlăul cu 4-1 şi Chiajna cu 2-1, a remizat cu Univ. Cluj şi Dinamo şi a pierdut cu FC Braşov.
De partea cealaltă, FC Botoşani a avut un debut slab de sezon. A pierdut cu Gaz Metan pe teren propriu şi cu Petrolul în deplasare după care a obţinut trei victorii consecutive cu Astra, Oţelul şi Univ. Cluj.

Partida dintre ASA Tg. Mureş şi FC Botoşani va fi arbitrată de bucureşteanul George Rădulescu, ajutat de Adrian Popescu din Craiova şi Daniel Hulubei din Vaslui.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA