1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Astăzi ora 16.30: Concordia Chiajna – FC Botoşani în Cupa Ligii

fcbt chiajna (1)

FC Botoşani va întâlni astăzi după amiază, de la ora 16.30, în deplasare, formaţia Concordia Chiajna, în primul meci din optimile Cupei Ligii Adeplast la fotbal. Cele două formaţii se vor întâlni şi sâmbătă, tot la Chiajna, într-un meci din etapa a X-a a campionatului Ligii I.

După un început slab de campionat, cu doar şase puncte în nouă etape şi cu trei înfrângeri în ultimele trei etape, FC Botoşani încearcă să-şi revină în dubla cu Chiajna, o echipă care şi-a schimbat de curând antrenorul. Problemele nu l-au ocolit nici de această dată pe antrenorul Leo Grozavu. Pentru meciul de astăzi, nu poate conta pe Ngadeu, Acsinte, Cucu, Martinus Quenten şi Miron. Primii doi sunt accidentaţi,Cucu este suspendat iar Martinus şi Miron au fost convocaţi la loturile naţionale. În plus, Cordoş a revenit la antrenamente după o pauză de o lună dar este nepregătit fizic.  În aceste condiţii, Miron ar putea fi inclus în lot chiar dacă ieri după amiază a jucat în partida pe care naţionala de tineret a României a disputant-o în Armenia şi pe care a câştigat-o cu scorul de 3-2.

“Campionatul este prioritar dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să câştigăm în Cupa Ligii. Este meci oficial. Noi ne dorim să câştigăm ambele meciuri. Vom vedea cât vom reuşi. Ca de obicei avem probleme de lot. Deja nu mai este o noutate. Problemele de lot sunt aceleaşi, nu sunt rezolvabile şi e foarte greu să facem ceva atâta timp cât avem mulţi suspendaţi şi accidentaţi. E posibil ca în meciul de cupă să intre şi unii jucători care au evoluat mai puţin. Dacă nu îi luăm în calcul pe Miron şi Martinus care au fost convocaţi la loturile naţionale, nu avem 18”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA