26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Astăzi ora 16.00: FC Botoşani – CSMS Iaşi LIVE TEXT „Trei puncte cu Iaşi sunt vitale pentru noi”

FC Botosani antrenament in nocturna (13)

FC Botoşani şi CSMS Iaşi se întâlnesc în această după amiază, în derby-ul Moldovei dn Liga I la fotbal. Partida este programată să se dispute pe Stadionul Municipal din Botoşani, începând cu ora 16.00. În tur, scorul a fost 2-2, golurile botoşănenilor fiind marcate de Martinus Quenten şi Claudiu Codoban.

Înaintea partidei de astăzi, FC Botoşani şi CSMS Iaşi sunt vecine de clasament. Botoşănenii sunt pe locul opt în clasament cu 40 de puncte, 11 victorii, 7 egaluri şi 9 înfrângeri, 31 de goluri marcate şi 30 primite. De partea cealaltă, CSMS Iaşi este pe locul nouă cu 34 de puncte, 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri.

Meciul de astăzi este foarte important pentru ambele echipe. Cu trei puncte, FC Botoşani ar urca cel puţin un loc în clasamentul Ligii Işi ar lua o opţiune serioasă în realizarea obiectivului şi anume terminarea sezonului pe locurile 1-8. În acelaşi timp, cu trei puncte, CSMS Iaşi s-ar îndepărta de zona fierbite a clasamentului şi ar scăpa în mare măsură de emoţiile retrogradării.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, vrea ca echipa sa să termine şi meciul cu CSMS Iaşi fără gol primit. În momentul de faţă, FC Botoşani are patru meciuri consecutive în care nu a primit gol.

„Avem mai multe obiective, îmi doresc să nu primim gol, vrem să marcăm. Vrem să şi jucăm fotbal. Să vedem cât va fi posibil. Fiecare victorie ne apropie mai mult de obiectivul fixat înainte de a începe campionatul. Trei puncte cu Iaşi sunt vitale pentru noi. Vor veni în continuare partide foarte dificile, vor fi jocuri contra unor echipe cu obiective foarte serioase. Un meci abordabil este cel cu Iaşi şi trebuie să ne apropiem victoria”, a spus Leo Grozavu.

Forma bună a echipei CSMS Iaşi, în acest retur de campionat, nu îi sperie pe jucătorii botoşăneni. Fundaşul Michael Ngadeu considră că FC Botoşani este favorită în această partidă.

„Pornim cu prima şansă pentru că jucăm acasă. Iaşiul trece printr-o perioadă bună dar nu este o echipă imbatabilă. Este o echipă care stă bine în apărare dar dacă vom respecta tactica antrenorului putem fi superiori celor de la Iaşi. Ştiu că meciul are un interes mai mare pentru oamenii din Botoşani şi sper să nu-i dezamăgesc”, a spus Michael Ngadeu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA