20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Astăzi ora 15.30: FC Botoşani – Ceahlăul Piatra Neamţ LIVE TEXT

fcbotosani - rapid (26)

După două victorii consecutive în faţa formaţiilor Concordia Chiajna şi FC Braşov, FC Botoşani va întâlni astăzi, pe teren propriu, pe Ceahlăul Piatra Neamţ. Echipa nemţeană este într-o situaţie disperată şi încearcă să se agaţe de orice şansă de a rămâne în prima ligă.

La prima vedere, botoşănenii sunt favoriţi în această partidă. Au un lot mai valoros, jucători mai experimentaţi şi o situaţie bună în clasament. De partea cealaltă, nemţenii sunt pe un loc retrogradabil cu doar 23 de puncte şi în plus ultima săptămână a fost una extrem de agitată. Antrenorul principal a fost demis şi readus la echipă după 24 de ore iar jucătorii au refuzat să se antreneze.

Dacă la Piatra Neamţ a fost agitaţiemare, la Botoşani a fost linişte. Jucătorii sunt foart încrezători că vor obţine trei puncte în partida de astăzi şi vor scăpa de emoţiile retrogradării.

“Noi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să nu primim gol şi să câştigăm meciul de sâmbătă. Meciul cu Ceahlăul va fi foarte dificil. În ultimele patru etape, Ceahlăul a primit două goluri, ambele din penalty. Au trei meciuri din patru fără gol primit. Noi sperăm să fim mai buni şi să-I depăşim. Am văzut meciul de la Braşov în care au făcut presiune pe adversar. Şi Ceahlăul a început să joace un fotbal destul de bun. Noi trebuie să avem determinare, atitudine. Dacă vom fi bine concentraţi, eu zc că vom câştiga”, a spus Vasile Curileac.

„Eu am încredere în echipă şi spun că sâmbătă vom face lumea fericită. De obicei, noi practicăm un joc mult mai bun acasă. Mizez pe chestia asta, pe faptul că vor fi suporterii în tribună şi ne vor susţine. E un meci de campionat şi nu e treaba noastră ce se întâmplă la Ceahlăul. Noi trebuie să fim concentraţi şi să  câştigăm meciul. Trebuie să fim agresivi şi să nu-i lăsăm să-şi facă jocul. Noi avem o echipă valoroasă şi prin echipă ieşim în evidenţă. Nu este unul sau altul”, a spus Andrei Patache.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA