12.4 C
Botoșani
vineri, 24 martie 2023

Astăzi, ora 14:30, FC Botoșani – Chindia Târgoviște. Echipe probabile

FC Botoșani întâlnește în această după amiază, începând cu ora 14.30, pe Chindia Târgoviște, într-un meci contând pentru prima etapă a playoutului.

Cele două formații se află pe locul 12 respectiv 13, ambele pornind cu 16 puncte după înjumătățirea acestora odată cu intrarea în play out. Flavius Stoican, antrenorul FC Botoșani, face un apel la suporteri pentru a susține echipa și promite totodată că elevii săi vor face totul pentru cele trei puncte puse în joc. „Tot focusul nostru este pentru a juca bine primul meci, nu ne gândim la obiective, ne gândim doar la meciul de acasă cu Chindia. Jucătorii au fost dezamăgiți după meciul cu Mioveni fiindcă au scăpat cele trei puncte printre degete, într-adevăr nu am avut o evoluție foarte bună repriza a doua. La ultimele două antrenamente i-am văzut foarte dornici și determinați. Vreau să le vedem pe teren, fiindcă tot vorbim despre aceste lucruri.” a mai spus Flavius Stoican.

Echipe probabile:

FC Botoșani: R. Ducan – Mboko, Mutumbo, A. Șeroni, Al. Țigănașu – Florescu, V. Dican – A. Dragu, M. Cioiu, S. Mailat – M. Roman II
Antrenor: Flavius Stoican
Chindia: Căbuz – Căpușă, Corinus, Boldor, Dinu – M. Dulca, Akhmatov – Șerban, D. Popa, Neguț –  Cooper
Antrenor: Toni Petrea

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here




























ULTIMA ORA