2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Asociațiile din Botoșani sunt mai eficiente decât instituțiile statului

În timp ce autoritățile statului bat pasul pe loc și se încurcă în proceduri, ONG-urile și asociețiile din județul Botoșani au reușit în scurt timp să asigure cadrelor medicale o parte din materialele de protecție necesare.

De curând, Asociația Grup Civic Botoșani, condusă de Daniel Câșlariu, a reușit să cumpere 500 de viziere în valoare de aproximativ 9000 de lei.

“Mulțumim frumos celor care au donat din puținul lor si de asemenea mulțumim tuturor celor din linia întâi care sunt la datorie pentru noi. Aceste viziere au fost donate celor din linia întâi”, a precizat Daniel Câșlariu. 200 de viziere au ajuns la Spitalul Județean Botoșani, 100 la Maternitate, 50 la Secția de Boli Infecțioase iar restul la Serviciul de Ambulanță și la Inspectoratul Județean de Jandarmi.

“Țin să mulțumesc firmei SC. Promoart. SRL care ne-au promis 800 de viziere ce vor fi donate gratis celor din linia întâi. Valoarea donației va fi de aproximativ 14.400 de lei. Țin sa le mulțumesc frumos pentru ajutorul acordat”, a mai precizat Daniel Câșlariu.

În ultimele două săptămâni, Asociația Grup Civic și Asociația Salvează o inimă au făcut donații consistente către spitalele din județul Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA