21.6 C
Botoșani
luni, 26 septembrie 2022

Asociația Moldoovis cumpără încă patru rulote

Asociația Moldoovis va cumpăra încă patru rulote pe care le va ampla în alte patru zone ale municipiul Botoșani.

De curând, conducerea Asociației Moldoovis a întocmit un regulament privind comercializarea produselor în aceste rulote. Deși inițial a anunțat că rulotele vor fi mutate săptămânal în diferite zone ale municipiului Botoșani, Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis, s-a răzgândit în urma discuțiilor cu cumpărătorii și fermierii.

“Am avut o întâlnire cu fermierii și am întocmit acel regulament de funcționare. Am lăsat o perioadă să vedem cum se desfășoară activitatea și ce mai trebuie îmbunătățit. Am pus la punct un regulament de funcționare care trebuie respectat. Au fost mulți cumpărători care ne-au cerut să nu mai mutăm rulotele. Ne propunem ca la un interval de o lună și jumătate sau două luni să organizăm acea piață volantă în care să adunăm și ceilalți producători. Deja avem solicitări din zona de panificație, legume-fructe, preparate din carne. Vor să se alăture acestei piețe volante. Eu îmi doresc ca la această piață volantă să vină doar producători”, a spus Ionică Nechifor.

În momentul de față, cele patru rulote sunt amplasate pe strada Primăverii, în zona Bucovina și în Grivița. Intenția reprezentanților Asociației Moldoovis este să achiziționeze încă patru rulote.

“Mi-am propus să mai achiziționăm niște rulote pentru că nu facem față doar cu patru rulote. Eu mi-am propus să mai achiziționez încă patru rulote. În funcție de bugetul pe care îl vom avea. În momentul de față nu putem acoperi toate zonele orașului. Fermierii au produse, produse foarte bune, dar nu au posibilitatea să vină și să le vândă. Mă gândesc să angajăm personal care să se ocupe de vânzarea produselor la rulote. Mai vreau să cumpăr și o mașină frigorifică pe care să o avem pentru a transporta marfa”, a mai spus președintele Asociației Moldoovis.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA