-2.5 C
Botoșani
vineri, 3 februarie 2023

Asociația Grup Civic Botoșani a fost nominalizată pentru premiul de excelență în asistență socială

Asociația Grup Civic Botoșani condusă de Daniel Câșlariu a intrat în cursa pentru un premiu important la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Pentru asta, trebuie să adune cât mai multe voturi.

“Dragii prietenii după doar 4 Luni de activitate ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI a fost nominalizata la PREMIUL PENTRU INSTITUȚIA ANULUI. De aceea va rog pe dumneavoastră dacă doriți sa ne dați un vot. Va mulțumim frumos”, este mesajul postat de Daniel Câșlariu.

Anul acesta va avea loc a VII-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, aceasta urmând a fi organizată în data de 17 martie 2020, la Ateneul Român. Colegiul Național al Asistenților Sociali recompensează și pune în valoare asistenții sociali care au contribuit în 2019 la rezolvarea problemelor sociale și recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2019.

În perioada 17 -24 februarie 2020 va avea loc etapa de vot online. PENTRU VOTUL ONLINE VĂ INVITĂM SĂ ACCESAȚI SECȚIUNEA VOT ONLINE EXISTENTĂ PE SITE-UL GALA.CNASR.RO în vedere susținerii nominalizării dvs.

https://poll.cnasr.ro/poll/14

Pentru mai multe informații despre Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, vă invităm să accesați site-ul gala.cnasr.ro.

Web : www.cnasr.ro
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Colegiul-National-al-Asistentilor-Sociali/389585134464990

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA