0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Asociaţia ARLECHIN organizează sâmbătă la BOTOSANI SHOPPING CENTER spectacolul “Poveşti pentru Moş Nicolae”

afis arlechin

Asociaţia Culturală ARLECHIN Botoşani vă invită în data de 6 decembrie 2014, ora 12.00, la ediţia  I a spectacolului de divertisment “Poveşti pentru Moş Nicolae”.

Vino cu familia şi prietenii la noua locaţie ALERCHIN de la BOTOSANI SHOPPING CENTER ( intrarea în hipermarketul CARREFOUR) şi convinge-l pe Moş Nicolae că ai fost cuminte, că ştii să cânţi, şă reciţi ori şă dansezi! Fii vedetă în spectacolul nostru şi primeşti săculeţul cu dulciuri! Bucură-i şi pe alţii de Moş Nicolae, participând la campania umanitară “Din dragoste pentru comunitate!”. Parteneri eveniment Botoşani Shopping Center, Fundaţia Judeteană pentru Tineret, Carrefour Botoşani. “Sunt bucuros că alături de copiii şi tinerii de la Arlechin care vor primi daruri de la Moş Nicolae, vom tăia panglica la noua locaţie de la Botoşani Shopping Center” a declarat Flavius Damean, coordonator proiect. Pentru detalii puteţi şă ne contactaţi la numărul de telefon 0741510849. Eveniment recomandat şi susţinut de Centrul de Impresariat şi Organizare Evenimente

„Vino alături de noi în lumea minunată a copilăriei! La ARLECHIN vei găsi cei mai buni profesori, instructori, artisti şi actori. Vino şi tu! Aici te vei simţi minunat! Îţi vei face noi prieteni! Vei intra în lumea magică a teatrului, dansului, muzicii, modei, filmului şi televiziuni! Vei deveni cu siguranţă un mare STAR!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA