10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

Asistenţă medicală de la liberali

News În fiecare an, pe data de 7 aprilie, se celebrează Ziua Mondială a Sănătății, pentru a marca apariția Organizației Mondiale a Sănătății(OMS) în anul 1948. Rolul Organizației, stabilit în constituția ei, este menținerea în cea mai bună stare a sănătății populațiilor pe glob.

În acest sens, Organizația Municipală a PNL Botoșani, alături de președintele Viorel Iliuță, a decis pornirea unei acțiuni de minimă evaluare a stării de sănătate a botoșănenilor, prin instalarea, în trei puncte din municipiu, a unor corturi care vor funcționa pe parcursul întregii zile. Este vorba de zona Capăt 1, zona Unirii și zona Pieței Mari, iar programul de funcționare este între 10.00 și 18.00, la fiecare dintre acestea aflându-se o echipă formată din asistenți și tineri liberali, dar și elevi ai Liceului „Grigore Antipa” care încearcă să-i conștientizeze de importanța efectuării, la un interval de timp, a analizelor medicale de rutină.

“Noi, OrganizațiaMunicipală PNL Botoșani, am luat această inițiativă de a amplasa, pe parcursul acestei zile (n.r. 7 aprilie) trei corturi, unde asistenți medicali măsoară tensiunea cetățenilor care trec prin zonele respective și care sunt dispuși să-și facă aceste investigații”, a declarat Viorel Iliuță, președintele Organizației Municipale PNL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA