0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

ASA Tg. Mureş – Steaua 1-0. JAPCĂ pe faţă. Este incredibil ce a putut să facă arbitrul ISTVAN KOVACS – VIDEO

tg.mures-steaua foto prosport

ASA Tg. Mureş a învins cu 1-0 pe Steaua Bucureşti, într-un meci în care centralul Istvan Kovacs a fost personajul principal. A tolerat jocul incredibil de dur al ardelenilor, nu l-a eliminat pe Mureşan după un cot aplicat în faţa lui Rusescu, l-a eliminat uşor pe Pârvulescu şi nu a dictat un penalty clar la Tănase şi eliminare pentru portarul de la Tg. Mureş.

Partida de la Tg. Mureş a fost una de coşmar pentru Steaua. A pierdut patru jucători din care trei accidentaţi şi unul suspendat. Ardelenii au început extrem de dur meciul cu multe intrări peste limita regulamentului care au fost tolerate de centralul Istvan Kovacs. Prima fază controversată s-a petrecut în minutul 19 când N’Doye îl loveşte cu genunchiul în cap pe Keşeru, dar arbitrul Kovacs nu sancţionează momentul. Atacantul stelist părăseşte terenul şi ajunge la spital cu comoţie. Trei minute mai târziu, Gabi Mureşan îl loveşte cu cotul în faţă pe Rusescu, dar vede doar cartonaşul galben. Atacantul Stelei părăseşte terenul cu obrazul plin de sânge şi ajunge la rândul său la spital. În minutul 26, Laszlo Sepsi faultează din spate, după o intrare prin alunecare la Papp, dar Kovacs arată doar cartonaşul galben. În minutul 59, Tănase este faultat în careu de Stăncioiu, dar Kovacs îi arată stelistului cartonaş galben pentru simulare deşi se impunea penalty şi eliminarea portarului de la Tg. Mureş. În minutul 88, Paul Pârvulescu îl faultează pe Bumba, dar pe linie cu fundaşul mai era Varela. Kovacs îi arată stelistului cartonaş roşu pentru fault în postură de ultim apărător.

Acestea sunt cele mai grave greşeli ale lui Istvan Kovacs şi care au influenţat soarta partidei.

La finalul jocului, antrenorul principal al Stelei a relatat o fază absolut incredibilă. Asistentul Miklos Nagy vorbea în maghiară cu Laszlo Sepsi, unul dintre jucătorii formaţiei din Tg. Mureş.

„Am văzut că Miclos Nagy vorbea cu Sepsi în maghiară. Nu ştiu de ce, suntem în România„, a mai spus Gâlcă la Dolce Sport.

VIDEO – N’Doye şi Mureşan îi fac KO pe Keseru şi Rusescu. Cei doi stelişti părăsesc terenul şi ajung direct la spital

VIDEO – ISTVAN KOVACS refuză un penalty clar în favoarea Stelei. Tănase este faultat de Stăncioiu dar Kovacs acordă galben pentru simulare în loc de penalty şi eliminare

VIDEO – KOVACS îl elimină pe Pârvulescu pentru un fault în postură de ultim apărător. Imaginile demonstrează că în zonă se afla şi Varela

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA