ASA Tg. Mureş – FC Botoşani. Fulop: „Nu mă aştept să fie duri pentru că le lipseşte Mureşan care e suspendat”

0
441

plesca, pustai, fulop

Partida dintre ASA Tg. Mureş şi FC Botoşani este decisivă pentru formaţia gazdă iar jucătorii antrenaţi de Cristi Pustai se aşteaptă la un joc agresiv al mureşenilor. Vestea bună pentru Fulop&Co este că va lipsi Gabi Mureş, cel mai dur jucător al ardelenilor.

„Ne aşteaptă un meci greu având în vedere că ei nu au altă variantă decât victoria. La fel şi noi, avem nevoie de punct sau puncte pentru a merge cu cât mai multe puncte în play-out. Sunt convins că vor fi agresivi deoarece joacă acasă dar nu mă aştept să fie duri pentru că le lipseşte Mureşan care e suspendat. Chiar dacă va juca sau va sta doar pe bancă, pe noi nu trebuie să ne intereseze Adrian Mutu. Noi trebuie să ne facem jocul nostru să ascultăm indicaţiile care vin de pe bancă şi să nu ne intereseze ce e în curtea lor”, a declarat Istvan Fulop.

Goalkeeperul Răzvan Pleşca este optimist înaintea meciului de la Tg. Mureş şi consider că FC Botoşani poate obţine cel puţin un punct în meciul de sâmbătă seara.

„E un meci foarte important pentru noi pentru că în funcţie de rezultatul obţinut avem şansa de a pleca la drum cu mai multe puncte în play-out decât avem în acest moment. Trebuie să aducem puncte şi din deplasare pentru că în acest sezon am cam rămas datori la acest capitol.  Sunt şanse mari să terminăm pe locul 9 şi atunci acest lucru ar însemna că vom juca primele două meciuri din play-out în deplasare. De aceea trebuie să începem să aducem puncte şi din deplasare”, a declarat Răzvan Pleşca.