ASA Tg. Mureş – FC Botoşani. Cristi Pustai: „Ne dorim să facem punct sau puncte ca să scăpăm de cifra 13 din play-out”

0
422

fc bt - tg. mures (6)

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seară, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia ASA Tg. Mureş. Meciul are o miză mult mai mare pentru mureşeni care în cazul unui nou pas greşit, vor rata calificare în play-off-ul Ligii I.

Cristi Pustai a anunţat că merge la Tg. Mureş cu gândul de a obţine minim un punct şi că nu este interesat dacă în play-out va juca cu ASA sau cu CSMS Iaşi.

„Este ultimul meci din sezonul regulat, un meci care ar putea să decidă a şasea componentă a pla-off-ului. Pentru noi este un meci în care se pun în joc puncte ce se vor înjumătăţi. Este important să facem cât mai multe. Ne dorim să facem punct sau puncte ca să scăpăm de cifra 13 din play-out”, a spus Cristi Pustai care a adăugat:

„Dacă s-ar fi putut să rămânem de la locul opt în jos, era mai bine. ASA Tg. Mureş şi Iaşi au acumulat puncte destule dar oricare dintre ele vin cu punctele înjumătăţite, probabil nu au gânduri de retrogradare. Începe practic un nou campionat”.

Cristi Pustai a antrenat în trecut pe ASA Tg. Mureş, a avut o serie de rezultate foarte bune dar a fost schimbat după o decizie surprinzătoare a conducerii clubului. Înaintea meciului de sâmbătă, el spune că nu are dorinţa de răzbunare şi nici nu consideră că este un meci deosebit.

„Nu este este un meci deosebit. Deja am trei echipe. E un meci ca oricare altul. E drept că mă leagă de Tg. Mureş, nouă etape. A fost o perioadă destul de frumoasă. În momentul în care m-am dus aveau obiectiv evitarea retrogradării şi după un parcurs bun s-a schimbat în cupe europene şi chiar se putea câştiga campionatul, la ce echipă era. Şi anul acesta au mers destul de bine dar dacă pierzi două-trei meciuri…”, a mai precizat Pustai.