ASA Tg. Mureş – FC Botoşani 2-0. C. Şfaiţer: „Avem cinci meciuri fără gol marcat. Mulţi jucători nu ne-au ajutat deloc. Se gândesc la vacanţă”

0
396

cornel sfaiter

Preşedintele clubului FC Botoşani este nemulţumit de atitudinea pe care au avut-o unii jucători trimişi în teren de Leo Grozavu şi de faptul că echipa a ajuns la cinci meciuri fără gol marcat.

„Nu e o scuză terenul impracticabil. I-a avantajat pe ei. Noi suferim în atac. Din păcate e greu să mai sperăm la locul şase. Prima repriză a fost cum a fost dar lipsa aia de concentrare în debutul reprizei a doua… noroc că nu am luat şi al treilea gol. Ne mai făceam şi de râs. Nu ştim să jucăm cu un om în plus. La unii s-a văzut o lipsă mare de concentrare. Mai erau trei etape iar unii se gândeau la vacanţă. Eu sper să avem atitudine în ultimele două meciuri din acest an. Cel mai îngrijorător este faptul că avem cinci meciuri fără gol marcat. Spune mult. Mulţi jucători care nu ne-au ajutat deloc”, a declarat Cornel Şfaiţer.

În acelaşi timp, oficialul botoşănean şi-a exprimat nemulţumirea că LPF şi FRF permit celor de la Tg. Mureş să joace pe un teren care nu are sistem de încălzire.

„În România se poate orice. Fără nocturnă două campionate. Fără încălzirea terenului. Jucăm la fel ca în meciurile amicale iarna. Au lăsat zăpadă ca să nu se accidenteze jucătorii. Bine că nu s-a accidentat vreunul. Pe noi ne obligă să respectăm condiţiile de licenţiere dar ei nu au încălzire în teren”, a adăugat Cornel Şfaiţer.