23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Aroganţă şi aere de Bucureşti la urmaşul lui Ţurcanu, în PNL Botoşani. „E greu să găseşti un om după Florin Ţurcanu”

petrache pnl botosani

Marian Petrache, noul co-preşedinte interimar al PNL, a venit astăzi la Botoşani pentru a se întâlni cu toate taberele din vechiul Partid Naţional Liberal. Acesta a afişat o atitudine arogantă la conferinţa de presă organizată la sediul partidului şi nu a făcut altceva decât să-l laude pe Florin Ţurcanu.

Marian Petrache, secretarul general al Partidului Naţional Liberal şi totodată preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, a fost desemnat să se ocupe de vechiul PNL Botoşani, după demisia lui Florin Ţurcanu. Acesta a venit astăzi la Botoşani pentru a se întâlni cu liderii vechiului PNL are obiectiv să-i împace pe aceştia.

petrache pnl botosani1„Îi mulţumesc lui Florin (n.r. Florin Ţurcanu) pentru tot ce a făcut la Botoşani, una dintre cele mai puternice filiale PNL din ţară. Din 2004 e printre fruntaşele noastre. M-am întâlnit cu Mihai (Mihai Ţurcanu), cu domnul senator (Viorel Grigoraş), cu domnul deputat (Verginel Gireadă), cu Florin. Nu am apucat să vorbesc cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean, cu atribuţii de preşedinte. Sunt convins că împreună cu toţi o să facem o echipă la fel de performantă”, a spus Marian Petrache care a adăugat:

„Biroul Permanent Naţional, în înţelepciunea lui, nu a avut varianta cea mai bună la acel moment. O să o găsim. E greu să găseşti un om după Florin Ţurcanu. Trebuie un om care să aibă măcar calităţile lui Florin Ţurcanu, de om politic. Voi fi interimar pentru cât va fi nevoie. Am spus că în maxim două luni îmi doresc să rezolv problema. Cel mai important este ca această filială să rămână unită. Dacă sunt fracturi, rostul meu este să-i unesc pe toţi. După ce un lider puternic nu mai este urmează o perioadă de agitaţie. Am capacitatea şi puterea, de aia sunt secretar general, să fac diferenţa în prietenie şi ceea ce trebuie să fac ca secretar general”.

Petrache susţine că potrivit statutului, Biroul Permanent Naţional numeşte preşedintele interimar. El a afirmat că soluţia nu este o persoană de la centru ci una din filială.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA