27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Arbitrul care a „măcelărit-o” pe FC Botoşani în partida cu Univ. Cluj, delegat la meciul de astăzi cu CFR Cluj

george radulescu
George Radulescu, foto GSP

Comisia Centrală de Arbitri l-a delegat pe bucureşteanul George Rădulescu să conducă partida dintre CFR Cluj şi FC Botoşani. Rădulescu este arbitrul care în acest retur a mai arbitrat-o pe FC Botoşani în partida cu Univ. Cluj, având o prestaţie net în favoarea ardelenilor.

În minutul 2 al meciului Univ. Cluj – FC Botoşani, Mengolo îl loveşte cu cotul în faţă pe Andrei Patache, fundaşul botoşănean iese pe targă de pe teren şi a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Arbitrul George Rădulescu nu i-a acordat nici măcar cartonaş galben lui Mengolo. Încurajaţi de arbitrul George Rădulescu, clujenii au practicat un joc dur, cu multe intrări peste limita regulamentului. În minutul 52, George Rădulescu a inventat un penalty pentru Univ. Cluj dar Cepelini a ratat.

După acel meci, oficialii FC Botoşani au acuzat vehement arbitrajul dar nu au mai făcut memoriu la CCA. În aceste condiţii, arbitrul George Rădulescu a fost delegat în continuare la meciurile de campionat iar astăzi va oficia partida CFR Cluj – FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA