17.3 C
Botoșani
marți, 27 septembrie 2022

Aplicația Stailer este acum disponibilă online

Descarcă aplicația și programează-te oricând la unul dintre cele mai bune saloane din oraș!

Confortul trece pe primul loc atunci când vine vorba de programare la salon. De acasă, de la job, din parc sau de la sală poți face oricând o rezervare la saloanele din zona ta. Stailer a lansat aplicația pentru telefoanele mobile, așadar acum este mai simplu să te programezi. În plus, poți descoperi noi stiliști și saloane care să se plieze pe nevoile tale.

Platforma oferă clienților numeroase liste cu unele dintre cele mai bune saloane și stiliști din 33 de orașe din România. Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android, prin intermediul App Store, Google Play sau App Gallery. În mod gratuit poți face programări, te poți reprograma, poți anula o programare, citi recenzii, vizualiza prețuri și servicii oferite de fiecare salon în parte. Doar instaleaza aplicatia Stailer și bucură-te de o experiență plăcută și facilă!

Contul din aplicație va memora toate programările pe care le faci

În acest fel, va fi mai ușor să te reprogramezi. Doar o repeți pe cea anterioară și în doar câteva minute vei fi notificat despre confirmarea ei. În cazul în care se schimbă planurile și nu mai poți ajunge, te poți programa oricând la altă oră sau dată.

Pe baza hărții interactive vei putea vedea și alte saloane din zona ta. Este posibil ca salonul unde frecventezi să nu se mai potrivească bugetului sau cerințelor tale. În acest caz, poți opta pentru un alt stilist sau salon, pe baza locației tale. Harta va genera automat toate saloanele din apropiere.

Gratuit poți descărca aplicația și tot gratuit poți folosi platforma. Pe site-ul Stailer ai aceleași beneficii ca și în aplicație. Dacă nu ai telefonul la îndemână și ești conectat la PC, poți intra pe site. Platforma îți oferă aceleași servicii.

Serviciile de înfrumusețare la care poți apela de pe platformă sunt: tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, epilare, machiaj, masaj, cosmetică, pensat, tratamente pentru păr, stilizare gene și sprâncene, cât și remodelare corporală. În ceea ce îi privește pe bărbați, ei pot solicita servicii de tuns, aranjat, pensat, barbă, manichiură și pedichiură, tratamente pentru păr, epilare, cosmetică masculină și masaj.

Setează reminder despre programare și în acest fel nu vei întârzia sau uita!

Fie că alegi să te programezi din aplicație sau de pe platformă, la intervalul dorit poți selecta generarea reminderelor. Momentele în care vei primi notificări despre programare vor fi selectate de tine. Acest lucru, ca și orice serviciu oferit de platformă, este gratuit.

Stailer îți oferă o experiență plăcută și comodă pentru programările la salon! Aplicația și platforma sunt foarte ușor de folosit și au ca scop confortul clientului și programările la unele dintre cele mai bune saloane. În plus, dacă nu știi ce să alegi pentru o nouă schimbare la look-ul tău, poți descoperi catalogul cu inspirație. În secțiunea respectivă sunt postate coafuri, noi stiluri de barbă, noi stiluri de manichiură, gene și alte servicii. Descoperă stiliștii profesioniști din zona ta!

Contact: support@stailer.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA