-1.3 C
Botoșani
miercuri, 8 februarie 2023

Apelul umanitar a avut efect. Au venit primele donații pentru familia cu șapte copii din Flămânzi

Ieri după amiază, Daniel Câșlariu a prezentat un nou caz social din județul Botoșani. El a cerut sprijinul botoșănenilor pentru a ajuta o familie din orașul Flămânzi care are o situație financiară foarte dificilă.

“Astăzi am ajuns în Orașul Flămânzi, la familia Cucu. Părinţii şi cele şapte fete locuiesc într-o singură cameră. Din păcate, soarta lor nu este prea bună – tatăl muncește cu ziua, încercând să asigure copiilor cele necesare, iar mama are grijă de copii. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să le dea o mână de ajutor cu o mașină de spălat semiautomată, un aragaz+butelie, hăinuțe și ceva încălțări. Ograda și căsuţa sunt foarte îngrijite. În ciuda neajunsurilor, familia nu beneficiază de ajutor din partea statului deoarece are o grădină de 17 ari. Îi puteți găsi în Orașul Flămânzi, strada Octav Băncilă nr 3.”, a fost mesajul postat de Daniel Câșlariu.

Acest mesaj a avut efect. “La doar o zi de la postarea acestui caz am reușit sa rezolvăm problema mașini de spălat. Sper ca mâine să le cumpărăm și aragaz+butelie. Va mulțumesc frumos pentru ajutor oamenii frumoși”, a precizat Daniel Câșlariu.

Cele 7 fete au vârsta între 2 și 16 ani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORA