23.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Aparatură de ultimă generație achiziționată WorkTape Medical Botoșani FOTO&VIDEO

Centrul de recuperare medicală WorkTape Botoșani are începând din această lună două noi aparate de ultimă generație. Investiția este de aproximativ 20.000 de euro și constă într-un sistem Shockwave și un aparat de drenaj limfatic.

Mihai Venedict, managerul centrului WorkTape, spune că an de an a investit în aparatură de ultimă generație și că aceste echipamente s-au dovedit foarte eficiente în recuperarea medicală a pacienților.

 

“Ultimele achiziții sunt sistemul de Shockwave și aparatul de drenaj limfatic. Sistemul de Shockwave este de ultimă generație, este cu aer comprimat, este foarte performant. Merge pe multe patologii. Pe lângă pinteni calcaneeni, merge și pe contracturi musculare. Aceste aparate au costat în jur de 20.000 de euro. Noi am început în 2019 cu sistemul Cryoair, în 2020 am achiziționat sistemul de elongație, în 2021 am cumpărat sistemul Ionoson, în 2022 CareTherapy iar anul acesta am achiziționat sistemul de Shockwave și aparatul de drenaj limfatic. Au fost investiții de aproximativ 100.000 de euro. Aparatele achiziționate sunt de ultimă generație, sunt cu carcasă metalică, nu iradiază colegii și nici pacienții, sunt foarte sigure și foarte performante”, ne-a spus Mihai Venedict care se gândește să investească într-un spațiu mai mare.

“Următorul pas este extinderea. Vrem să ne extindem într-un spațiu mai mare. Vrem să francizăm. Vrem să înlocuim toate echipamentele vechi cu echipamente de ultimă generație. În ultimii doi ani am introdus servicii noi, fitness, nutriție și neurofeedback. Este ceva nou pentru România, a apărut de trei-patru ani. În America se folosește de 50 de ani”, a adăugat managerul centrului Worktape.

Sistemul Skockwave este indicat în contracturi musculare dureroase, tendinite, fascieita plantară, pinten calcanean, depuneri de calciu la nivelul articulațiilor, durere de spate, bursită și sinovită, artrită de șold sau genunchi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA