2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

APĂRARE SECOND-HAND. Cu ei sigur ajungem în B

fc botosani fundasi

FC Botoşani este pe locul doi în clasamentul echipelor cu cele mai multe goluri încasate în acest sezon, după FC Voluntari. În 17 meciuri jucate până acum FC Botoşani a încasat numai puţin de 26 de goluri, cinci fiind primite în această seară în partida cu Steaua.

Meciul cu Steaua a arătat că FC Botoşani nu poate conta în niciun fel pe defensivă, o defensivă care de câteva etape tot gafează constant iar profesorul Cristi Pustai se ambiţionează să joace în aceeaşi formulă. Patache a fost scos din primul 11 şi înlocuit cu Dimitrov, un jucător căruia îi place prea mult atacul şi lasă de multe ori partea dreaptă descoperită. În centrul defensivei, Pustai insistă cu Plămadă şi Cordoş, doi fundaşi centrali care au gafat meci de meci iar cu Steaua au fost catastrofali. Cu toate acestea, profesorul de matematică de pe banca FC Botoşani nu doreşte să facă vreo schimbare chiar dacă mai are doi fundaşi centrali în lot. Pe banda stângă, Florin Acsinte a fost înlocuit cu Sergiu Popovici din cauza unor probleme medicale. Jucătorul adus vara aceasta la echipă, a avut o evoluţie în media fundaşilor şi anume catastrofală.

Cu asemenea defensivă, FC Botoşani devine una din candidatele la retrogradare şi va avea meciuri foarte grele chiar dacă joacă împotriva unor echipe precum FC Voluntari, Chiajna sau Petrolul.

Singura speranţă rămâne Michael Ngadeu care va reveni în partida cu CSMS Iaşi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA