10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

ANUNȚ. Modern Calor începe furnizarea încălzirii

Societatea de termoficare Modern Calor SA anunță că miercuri 06 octombrie 2021 ora 08:00 începe furnizarea încălzirii, etapizat, pe cartiere, în funcție de problemele apărute la umplerea instalațiilor utilizatorilor.

Rugăm clienții companiei să se asigure că lucrările la instalațiile interioare din imobile sunt funcționale și lucrările de întreținere sunt finalizate la timp astfel încât să fie evitate incidentele ce pot apărea odată cu încărcarea acestora cu apă fierbinte.

Vă reamintim că asociațiile de proprietari au obligația de a se asigura ca instalațiile din blocuri – de alimentare cu energie termică- sunt în stare de funcționare și că sunt finalizate lucrările interioare.

Conform HCL nr. 499/27 nov. 2008, începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip casnici are loc după înregistrarea timp de 3 zile consecutiv, între orele 18:00-06:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de 10 grade C.

Totodată, vă comunicăm că, protrivit art. 30, alin. (4) din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Problemele apărute în timpul furnizării încălzirii va rugăm să le transmiteți pe adresa de email office@moderncalor.ro , relații.clienti@moderncalor.ro sau la Dispeceratul termic nr. telefon 0231 535 340 sau 0231 515 159.

Conducerea S.C. Modern Calor S.A. Botoșani

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA