1.2 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Antonescu convoacă de urgenţă conducerea PNL

 

News O şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL a fost convocată pentru marţi după-amiază, surse din partid susţinând că urmează să se discute în legătură cu criza din USL. Un senator ar fi cerut venirea lui Călin Popescu Tăriceanu în fruntea PNL.

Şedinţa BPN al PNL urmează să aibă loc, marţi, de la ora 17.00, la sala grupului parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor, informează MEDIAFAX. Liderii USL au avut, luni, o întâlnire, care a durat mai puţin de o oră. La finalul acestei întâlniri, premierul Victor Ponta a spus că nu s-a ajuns la o înţelegere. Întrebat de jurnalişti, la ieşirea de la întâlnirea USL, dacă s-au înţeles, Ponta a răspuns: "Încă nu".

Surse citate de Realitatea TV susţin că mâine în PNL ar urma să fie cerute excluderi din partid. Potrivit liderului senatorilor PNL, Puiu Haşotti, senatorul PNL Sorin Ilieşiu ar fi propus ca în fruntea PNL să vină Călin Popescu Tăriceanu. "Nimeni nu l-a băgat în seamă", a spus Ilieşiu la Realitatea TV. "Este o situaţie de urgenţă, dar nu va fi niciun congres extraordinar", a spus Haşotti.

"În PNL prin consens s-a hotărât să nu ieşim de la guvernare şi să menţinem USL. Este neclar pentru că nu ne înţelegem cu PSD. Este nevoie de astfel de întâlniri, pentru că la PNL hotărăşte un grup mare de oameni", a adăugat Haşotii.

Sursa: REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

446 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA