1.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

ANM: În intervalul 24 martie – 6 aprilie, vremea rămâne capricioasă, dar în general frumoasă

 

News Valorile termice preconizate de meteorologi pentru intervalul 24 martie – 6 aprilie vor fi oscilante de la o zi la alta, iar ploile vor acoperi întreg teritoriul, în special din 28 martie.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie /ANM/, publicată luni, temperaturile vor scădea în 25 și 26 martie, în majoritatea regiunilor, după care vor reveni la un nivel normal pentru această perioadă.

Conform meteorologilor, în Banat, valorile termice vor fi în scădere față de cele înregistrate până în data de 24 martie, dar se vor situa, în general, în jurul celor climatologic normale pentru sfârșit de martie și început de aprilie. Astfel, media temperaturilor maxime va fi de 14 — 17 grade. Valori mai mici se vor înregistra în zilele de 25 și 26 martie, când, la nivelul întregii regiuni, media temperaturii diurne va fi între 9 și 13 grade, mai răcoare decât în mod obișnuit.

În aceleași două zile, vor fi posibile și temperaturi minime ceva mai coborâte, iar în restul intervalului de prognoză valorile nocturne se vor încadra în limite climatologic normale, respectiv 4 — 6 grade, în medie. Ploi pe spații mai extinse vor fi în 24 martie și în jurul datei de 28 martie, când se pot cumula și cantități de apă mai însemnate, în timp ce în restul intervalului se pot semnala doar ploi locale, în general slabe.

Cite;te mai mult pe Agerpres

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA