26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Angajaţii Spitalului Judeţean Botoşani primesc bonuri de masă în valoare de 180 lei

spital personal medical

Angajatii Spitalului Judetean de Urgenta vor primi, pana la sfarsitul lunii tichete de masa aferente lunii ianuarie. Anuntul a fost facut de conducerea unitatii medicale. Fiecare angajat urmeaza sa primeasca cate 20 de tichete in valoare de 180 de lei.

Salariatii din spital urmeaza sa primeasca bonuri de masa doar la Paste si la Craciun chiar dacă liderii sindicali din sanatate au purtat discutii cu cei de la Consiliul Judetean pentru ca aceste tichete sa fie acordate in fiecare luna in mainile salariatilor.

„In cursul zilei de astazi s-a primit finantarea de la Consiliul Judetean aferenta platii tichetelor de masa. S-a facut comanda, s-au virat banii si pana la sfarsitul lunii intreg personalul de la Spitalul Judetean de Urgenta va primi tichete de masa aferente lunii ianuarie”, a declarat Ioan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Ultima data, angajatii din spital au primit tichete de masa inainte de sarbatorile de iarna. Si atunci dupa ce au organizat o revolta spontana la usa managerului. Cheltuielile cu bonurile de masa pe o luna ajung la aproape 400.000 de lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA