23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Angajaţii Modern Calor au început inventarierea ţevilor din apartamente

modern calor muncitori

În perioada 23 iunie – 30 septembrie 2014, societatea  Modern Calor va inventaria instalațiile de încălzire, atât la apartamentele branșate, cât și la cele debranșate de la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică.

Acțiunea are scopul de a actualiza și centraliza baza de date a furnizorului de servicii, astfel încât operațiunea de defalcare a cheltuielilor de încălzire pe apartamente să se facă în cel mai corect mod posibil. Proprietarii sunt rugați să permită accesul angajaților societății de termoficare în locuințe. Aceștia vor inventaria atât instalațiile individuale, cât și cele comune ale blocurilor. Cu aceeași ocazie se va face și citirea apometrelor pentru regularizarea consumurilor de apa caldă menajeră.

Acțiunea de inventariere va fi precedată de un anunț afișat la fiecare scară de bloc, în care se va preciza data exactă la care aceasta se va desfășura.

Angajații Modern Calor vor prezenta legitimație de serviciu, eventualele neclaritați putând fi lămurite la numarul de telefon 0231 537 100, interior 165, 169.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA