-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Angajaţii de la Mavromati primesc tichete de masă. VEZI cât va încasa fiecare angajat

protest spital1

Inainte de sarbatorile de iarna, cei aproape 2.200 de salariati din Spitalul Judetean  de Urgenta au primit bonurile de masa, aferente lunii februarie.

Fiecare angajat a beneficiatde cate 20 de tichete de masa, exact cat trebuie sa primeasca pe o luna de munca.

Suma alocata pentru plata acestor drepturi a venit de la Consiliul Judetean Botosani. Conditia ca oamenii in halate albe sa beneficieze in continuare de tichete este ca spitalul sa realizeze contractul cu casa de sanatate.

„Distribuirea tichetelor de masa a inceput de cateva zile si multi angajati au primit deja bonurile de masa pe luna februarie, 2014”, a spus Ioan Asaftei, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

De altfel, pe 14 noiembrie 2014, peste 30 de angajati din spital  s-au adunat la usa managerului si au cerut conducerii sa ajunga cu bonurile la zi. Cheltuielile cu tichetele de masa ajung, intr-o luna, la peste 300.000 de lei.

Fiecare salariat ar trebui sa primeasca lunar, conform contractului de munca, 20 de bonuri de masa, in valoare de 180 de lei. Ultima data, angajatii din spital au primit tichete in luna aprilie,inainte de sarbatorile pascale, acestea fiind aferente lunii ianuarie.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA