2.9 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Andrei Dumitraş a fost dorit de FC Botoşani. „Era dificil să intrăm într-o concurenţă cu Craiova”

andrei dumitras foto prosport

În această iarnă, mai multe cluburi din Liga I l-au dorit pe fundaşul Andrei Dumitraş, printre acestea numărându-se şi FC Botoşani. În condiţiile în care Dumitraş a primit două oferte foarte avantajoase de la Dinamo şi CSU Craiova, oficialii botoşăneni au renunţat.

Iniţial, botoşăneanul Andrei Dumitaş, originar din Pomârla, a fost curtat de conducătorii clubului Dinamo Bucureşti. La scurt timp, a primit o ofertă mult mai avatajoasă de la CSU Craiova şi a ales să semneze cu formaţia pregătită de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani spune că era imposibil să-l transfere în această iarnă pe Dumitraş deoarece oferta celor de la Craiova era mult peste ceea ce putea oferi formaţia botoşăneană.

„Dumitraş era greu de luat în acest moment. Era dificil să intrăm într-o concurenţă cu Craiova. E clar că a plecat pentru bani acolo. La plafonul salarial pe care îl avem la Botoşani, era greu să-l aducem pe Dumitraş la Botoşani. Eu am avut o discuţie cu el înainte de a merge la Ceahlăul. Ştiam că e botoşănean. El venea după o perioadă de accidentare. Am discutat cu Leo şi despre alţi jucători de la Ceahlăul”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA