16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

Andrei Drancă: „În USR Botoșani nu vor intra oameni de la alte partide”

USR Botoșani și-a ales noua conducere a organizației județene iar președintele Andrei Drancă și noua echipă de conducere vor să obțină minim 20% la alegerile locale de anul viitor. Din conducerea USR Botoșani fac parte mai mulți tineri care până acum nu au mai făcut politică.

Andrei Drancă, noul președinte al USR Botoșani, spune că în perioada următoare se va  lucra la o lista de proiecte pe care dorește să le implementeze la nivel local și județean.  Cei din USR Botoșani și-au fixat și un target pentru următoarele alegeri și spun că foarte probabil vor face o alianță cu PNL după alegerile locale din iunie 2020.

„Cel mai important este ca la anul să reușim să ne implementăm proiectele noastre locale și județene. Avem o listă de proiecte la care lucrăm acum și principalul nostru obiectiv este să le promovăm. Presupunem că anul viitor vom intra în Consiliul Local și probabil vom face o alianță post-electorală cu PNL-ul. Pentru alegerile prezidențiale ne propunem o ușoară creștere, să ajungem la 15% iar anul viitor sperăm să ajungem la 20% la nivel de județ”, a declarat Andrei Drancă.

USR încă nu și-a stabilit candidații pentru primăria municipiului Botoșani, pentru Consiliul Județean și primăriile din județ. O parte dintre candidați vor fi stabiliți până în toamna acestui an.

“Deocamdată nu avem stabiliți candidații. În perioada imediat următoare îi vom stabili și îi vom anunța”, a adăugat Andrei Drancă.

Cei de la USR spun că după rezultatele de la alegerile locale au început să vină mulți tineri către această formațiune politică.

„Toți care suntem în USR Botoșani, nu am făcut politică. Nici nu acceptăm oameni care au mai făcut politică. Suntem fețe necunoscute dar suntem puși pe treabă și avem încredere că putem face treabă. Am declarat de mai multe ori că în USR Botoșani nu vor intra oameni de la alte partide”, a afirmat președintele USR Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA