26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Andrei Dolineaschi: „A fost unul din cele mai frumoase meciuri la care am asistat de când vin pe stadionul din Dorohoi”

dolineaschi

Meciul dintre FCM Dorohoi şi CS Baloteşti a prezentat mare interes şi pentru politicieni. Deputatul PSD Andrei Dolineaschi şi deputatul PNL Verginel Gireadă au fost prezenţi în tribuna stadionului. Cei doi au stat alături de Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi.

La final, Andrei Dolineaschi i-a lăudat pe jucători, antrenori şi pe patronul Victor Mihalachi. Acesta i-a remarcat pe portarul dorohoienilor şi pe atacantul Alexandru Marin.

„A fost unul din cele mai frumoase meciuri la care am asistat de când vin pe stadionul din Dorohoi. A fost 4-1, cu faze de ambele părţi. Portarul de la FCM Dorohoi a fost extraordinar şi a salvat meciul în partea a doua. Au fost foarte mulţi oameni la meci. Trebuie să-i mulţumesc preşedintelui Victor Mihalachi. Este un parteneriat care a început cu ceva vreme în urmă şi merge din ce în ce mai frumos. Nu visăm la divizia A. Pe băieţi îi aşteaptă nişte meciuri în continuare ş sper să se descurce foarte bine. În a doua parte a returului, FCM Dorohoi nu a mai pierdut niciun meci şi a fost revelaţia. Doi jucători au fost astăzi extraordinari, portarul FCM Dorohoi şi atacantul Marin”, a spus Andrei Dolineaschi.

Deputatul de Dorohoi susţine că este alături de echipă şi se interesează în permanenţă de rezultatele obţinute de trupa lui Vespazian Colban. În schimb, când a fost întrebat de o nouă lege a sponsorizării care să le ofere facilităţi oamenilor de afaceri care investesc în sport, parlantarul a dat un răspuns evaziv.

„Există facilităţi pentru un finanţator sau un sponsor. Se poate îmbunătăţi legea. Am mai vorbit cu oameni de fotbal care mi-au spus că divizia B este cea mai costisitoare. Nu sunt bani din drepturi de televizare, sponsorizări sunt foarte puţine şi tot greu cade pe finanţatorul principal al echipei. Am vorbit şi cu primarul Dorin Alexandrescu şi pe viitor vom încerca să susţinem şi o echipă de handbal sau baschet. Există un cadru legal prin care se poate asigura o finanţare transparentă a unei activităţi sportive”, a mai precizat Dolineaschi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA