0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Anchetă a procurorilor la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri şi Secţia de Drumuri Naţionale Botoşani. VEZI cine sunt persoanele vizate

drum bt-sv17martie6

Ceea ce se intampla la Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDPIasi, institutia care gestioneaza anual milioane de euro, ar trebui sa starneasca interesul procurorilor ieseni.

Probabil, pentru prima oara in istoria postdecembrista a Romaniei, un director al unei mari institutii se da de gol, cu acte, ca a vrut sa masluiasca un concurs pentru un post de sef contabil la o institutie subordonata. Felul in care Ovidiu Mugurel Laicu a incercat sa masluiasca acest concurs este insa de rasul curcilor si de natura penala. Este vorba despre un post de contabil-sef in cadrul Sectiei de Drumuri Nationale (SDN) Botosani, institutie subordonata DRDP Iasi. Aici, mai multi angajati acuza modul in care ar fi fost promovata o anumita persoana spre functia cu pricina chiar inainte de a avea loc vreun concurs. In fapt, la DRDP Iasi este vorba despre o adevarata caracatita a angajarilor pe pile, Laicu patronand astfel un sistem plin de relatii si cumetrii.

Citeşte mai mult pe BZI.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA