Anchetă a poliţiştilor după decesul fostului atacant Sandrino Gherine. “Nu au fost identificate semne de violență”

0
533

Gherine Sandrino

Potrivit martorilor, Sandrino Gherine a coborât sâmbătă, 3 octombrie, din maşina unor prieteni şi intenţiona să ajungă la nunta unui coleg de la echipa Dorna Vatra Dornei. Din primele verificări se pare că din cauza întunericului şi a faptului că iazul nu era împrejmuit, fotbalistul a căzut în apa adâncă de circa 4 metri.

Deşi în acea seară a fost căutat şi sunat de prieteni, Gherine nu a mai răspuns la telefon. Abia vineri după-amiază cadavrul său a fost descoperit într-unul din iazurile de lângă pensiunea Poiana Izvoarelor din Vatra Dornei, acolo unde a avut loc nunta.

Acesta era cu fața în jos, iar în mâna stângă avea un telefon la care probabil vorbea în momentul în care a căzut în iaz.

„În urma examinării articolelor de îmbrăcăminte, în buzunarul lateral stâng al pantalonilor au fost găsite mai multe chei, iar în buzunarul stâng din spate a fost identificat un portofel de culoare maro din piele în care se afla suma de 660 de lei, actul de identitate, precum și mai multe documente. Articolele de îmbrăcăminte au fost examinate criminalistic și nu prezintă rupturi sau alte semne, iar de asemenea, la examinarea externă a cadavrului nu au fost identificate semne de violență”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Şi autopsia efectuată de legişti nu a făcut decât să confirme că decesul lui Sandrino Gherine a fost unul accidental şi s-a datorat asfixiei mecanice prin submersie în apă.

Sursa: MonitorulSV.ro